U bent hier

Home

KempARt 2011

De werkgroep KempARt blikt met veel plezier en voldoening terug op een geslaagde editie van KempARt. Hieruit blijkt weer dat de regio Turnhout veel te bieden heeft aan actuele kunst. Het publiek was talrijk, geïnteresseerd en enthousiast. Op de overzichtstentoonstelling in het Theobaldus Kunsthuis hebben we bijna 1200 bezoekers geteld. Hier maakten zij kennis met het werk van de beeldende kunstenaars, en stelden hier hun eigen kunstroute samen. Voor het publiek was het een aangename kennismaking met de specifieke sfeer in het atelier van de beeldende kunstenaar. De feeling met grondstoffen, materialen, gereedschappen en de sfeer snuiven in het atelier bracht heel wat mensen tot een boeiende interactie met de beeldend kunstenaar.

Enkele reacties van onze deelnemers:

Bie De Vel: “Bedankt voor de goede organisatie! Inderdaad de mensen waren heel tevreden, ze moeten wel een keuze maken en vinden de tijd nog te kort. …
Jef Van Leeuw: “Bezoekers vragen meer tijd daar ze anders onmogelijk op meerdere locaties kunnen gaan kijken. Waarom geen 4 zondagen? …
Ann Dierckx: “ Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de weeral knappe editie van KempARt 2011. Het was weer een groot succes toch, … niets dan lof over de organisatie, begeleiding, afspraken, openingsavond en algemene sfeer, echt top!”
Lisette Cremers: “ Het was best leuk om te doen. Over de organisatie en de reclamevoering ben ik best tevreden …”
Chris Campers: “ Hartelijk dank, goede organisatie, goede PR. Voor herhaling vatbaar …”
Annick D’Hondt: “… een dikke proficiat aan de organisatoren voor het correct verloop van het gebeuren: receptie, overzichtstentoonstelling, permanentie, publiciteit,… het initiatief lokt zéér veel goede reacties uit, dus: vatbaar voor de toekomst.”
Lieve De Weert: “ …mensen kwamen af op wat ze op de overzichtstentoonstelling en op de film gezien hadden, en blijkbaar voldeed mijn tentoonstelling aan hun verwachtingen. Verder niets dan lof over jullie organisatie. Het was tot in de puntjes in orde! “
Renaud Reynders: “Nogmaals bedankt en proficiat voor de puike organisatie. Er waren meer bezoekers die na een selectie in het Theobaldus Kunsthuis bij ons terecht kwamen, hetgeen het belang van een overzichtstentoonstelling aantoont bij een groot aantal deelnemers. Wij kijken uit naar de volgende editie.
Maria Van Gorp: “ … De openheid van de bezoekers die geboeid de werken bekeken, vol nieuwsgierigheid vragen stelden en een leuke appreciatie gaven, dat is gewoon heerlijk….”
Jef Keustermans: “Dank voor de feedback. Ik heb hier veel aan gehad, niet in het minst omdat ik jullie gericht mening heb gevraagd en gekregen. Dank u voor de moeite. Dit is voor mij enorm waardevol, daar ik vind dat het publiek altijd gelijk heeft en liefst een breed publiek. … “
Loes Vleugels: “Ik wil jullie van harte bedanken voor dit mooie initiatief ! Het is elke keer een fijne ‘impuls’ die ik krijg om verder te doen!”
Johanna Lismont: “… van de echt belangstellenden kreeg ik veel complimenten en dat doet wel deugd. Hartelijk dank voor jullie inzet …”
Tine Wuyts: “…met heel veel plezier heb ik de voorbije drie zondagen doorgebracht (…) we hebben heel veel volk over de vloer gehad, ik heb heel veel lovende kritiek gehoord op elk van ons (…) nog heel erg bedankt voor de goede organisatie, het was een succes.”

Dit gemeenschapsvormend cultureel project werd ondersteund door de stad Turnhout.

Al deze lovende woorden kunnen enkel leiden naar de volgende editie van KempARt... september 2013.